La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca arròs del senyoret
- es arroz del senyoret (paella de pescado y marisco pelado y sin espinas)
- fr riz du senyoret (paella de poisson et de fruits de mer sans arêtes ni coquilles)
- it riso del senyoret (paella di pesce spinato e frutti di mare sgusciati)
- en senyoret's rice (fish and seafood paella with all bones and shells removed)
- de Reis des Senyoret (Fisch- und Meeresfrüchtepaella ohne Gräten und Schalen)
<Plats a la carta. Arrossos>