Back to top
magret d'ànec amb peres, salsifís i reducció de vi dolç de l'Empordà magret d'ànec amb peres, salsifís i reducció de vi dolç de l'Empordà

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  magret d'ànec amb peres, salsifís i reducció de vi dolç de l'Empordà
  • es  magret de pato con peras, salsifís y reducción de vino dulce de L'Empordà
  • fr  magret de canard aux poires, aux salsifies et à la réduction de vin doux de L'Empordà
  • it  magret d'anatra con pere, scorzonera e riduzione di vino dolce di L'Empordà
  • en  magret of duck with pears, salsifis and a reduction of sweet wine from L'Empordà
  • de  Entenmagret mit Birnen, Schwarzwurzeln und Süßweinreduktion aus L'Empordà

<Plats a la carta. Carn>