Back to top
bescoll de lluç amb salsa verda i cloïsses bescoll de lluç amb salsa verda i cloïsses

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bescoll de lluç amb salsa verda i cloïsses
  • es  cogote de merluza con salsa verde y almejas
  • fr  nuque de colin aux palourdes en sauce verte
  • it  collottola di nasello con salsa verde e vongole
  • en  neck of hake with green sauce and clams
  • de  Seehechtnacken mit grüner Sauce und Venusmuscheln

<Plats a la carta. Peix i marisc>