La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca salmó amb fonoll i bledes amb vinagreta de remolatxa
- es salmón al hinojo con acelgas a la vinagreta de remolacha
- fr saumon au fenouil et bettes à la vinaigrette de betteraves
- it salmone al finocchio con bietole alla vinaigrette di barbabietola
- en salmon with fennel and chards with beetroot vinaigrette
- de Lachs mit Fenchel und Mangold in Rote-Beete-Vinaigrette
<Plats a la carta. Peix i marisc>