La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca xató del Vendrell
- es xató de El Vendrell (ensalada de escarola, atún y bacalao)
- fr xató de El Vendrell (salade de scarole, de thon et de morue)
- it xató di El Vendrell (insalata di scarola, tonno e baccalà)
- en xató from El Vendrell (escarole, tuna and cod salad)
- de Xató aus El Vendrell (Endiviensalat mit Thunfisch und Stockfisch)
<Plats a la carta. Entrants i amanides>