Back to top
baclaua (pasta de full farcida de fruita seca i coberta de mel) baclaua (pasta de full farcida de fruita seca i coberta de mel)

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  baclaua (pasta de full farcida de fruita seca i coberta de mel)
  • es  baclava (hojaldre relleno de frutos secos y cubierto de miel)
  • fr  baklava (feuilleté fourré aux fruits secs et nappé de miel)
  • it  baklava (pasta sfoglia farcita di frutta secca e coperta di miele)
  • en  baklava (filo pastry stuffed with nuts and soaked in honey)
  • de  Baklava (mit Nüssen gefülltes und mit Honig übergossenes Blätterteiggebäck)

<Plats a la carta. Pastes>