Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).

 

Resultats per a la cerca "jabugo" dins totes les àrees temàtiques

amanida de favetes amb pernil de Jabugo i oli de ceps amanida de favetes amb pernil de Jabugo i oli de ceps

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de favetes amb pernil de Jabugo i oli de ceps
  • es  ensalada de habitas con jamón de Jabugo y aceite de setas de Burdeos
  • fr  salade de fèves fines au jambon de Jabugo et à l'huile de cèpes
  • it  insalata di favette con prosciutto di Jabugo ed olio ai funghi porcini
  • en  salad of baby broad beans with cured ham from Jabugo and wild mushroom oil
  • de  Salat mit jungen Saubohnen, Jabugo-Schinken und Steinpilzöl

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de pernil de Jabugo i foie-gras amb vinagreta de vinagre balsàmic i fruita seca amanida de pernil de Jabugo i foie-gras amb vinagreta de vinagre balsàmic i fruita seca

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de pernil de Jabugo i foie-gras amb vinagreta de vinagre balsàmic i fruita seca
  • es  ensalada de jamón de Jabugo y foie gras con vinagreta de vinagre balsámico y frutos secos
  • fr  salade de jambon de Jabugo et de foie gras à la vinaigrette de vinaigre balsamique et de fruits secs
  • it  insalata di prosciutto di Jabugo e foie gras con vinaigrette all'aceto balsamico e ai frutti secchi
  • en  salad of cured ham from Jabugo and foie gras with balsamic vinegar and dried fruits and nuts vinaigrette
  • de  Salat mit Jabugo-Schinken und Foie Gras mit Balsamessig-Trockenfrüchte-Vinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

carpaccio de pinya tropical i meló amb pernil de Jabugo carpaccio de pinya tropical i meló amb pernil de Jabugo

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio de pinya tropical i meló amb pernil de Jabugo
  • es  carpaccio de piña y melón con jamón de Jabugo
  • fr  carpaccio d'ananas et melon au jambon de Jabugo
  • it  carpaccio d'ananas e melone con prosciutto di Jabugo
  • en  pineapple and melon carpaccio with cured ham from Jabugo
  • de  Ananas- und Melonencarpaccio mit Jabugo-Schinken

<Plats a la carta. Embotits, carns fredes i patés>

coca torrada amb pernil de Jabugo coca torrada amb pernil de Jabugo

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  coca torrada amb pernil de Jabugo
  • es  coca tostada con jamón de Jabugo
  • fr  tourte de pain grillée au jambon de Jabugo
  • it  focaccia tostata al prosciutto di Jabugo
  • en  toasted flatbread pie with cured ham from Jabugo
  • de  geröstetes Fladenbrot mit Jabugo-Schinken

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

crema de pularda amb encenalls de pernil de gla crema de pularda amb encenalls de pernil de gla

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  crema de pularda amb encenalls de pernil de gla
  • es  crema de pularda con virutas de jamón de jabugo
  • fr  crème de poularde aux copeaux de jambon ibérique de gland
  • it  crema di pollastra con scaglie di prosciutto di ghianda
  • en  cream of poularde soup with acorn-fed Iberian ham shavings
  • de  Poulardecreme mit Eichelschinkenstreifen

<Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés>

croquetes d'ànec i pernil de Jabugo croquetes d'ànec i pernil de Jabugo

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  croquetes d'ànec i pernil de Jabugo
  • es  croquetas de pato y jamón de Jabugo
  • fr  croquettes de canard et de jambon de Jabugo
  • it  crocchette d'anatra e prosciutto di Jabugo
  • en  duck and cured ham from Jabugo croquettes
  • de  Kroketten aus Entenfleisch und Jabugo-Schinken

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

encenalls de pernil de Jabugo encenalls de pernil de Jabugo

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  encenalls de pernil de Jabugo
  • es  virutas de jamón de Jabugo
  • fr  copeaux de jambon de Jabugo
  • it  scaglie di prosciutto di Jabugo
  • en  cured ham from Jabugo shavings
  • de  Jabugo-Schinkenstreifen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

espàrrecs de marge amb encenalls de pernil de Jabugo espàrrecs de marge amb encenalls de pernil de Jabugo

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  espàrrecs de marge amb encenalls de pernil de Jabugo
  • es  espárragos trigueros con virutas de jamón de Jabugo
  • fr  asperges sauvages aux copeaux de jambon de Jabugo
  • it  asparagi selvatici con scaglie di prosciutto di Jabugo
  • en  wild asparagus with cured ham from Jabugo shavings
  • de  wilder Spargel mit Jabugo-Schinkenstreifen

<Plats a la carta. Verdures, hortalisses i llegums>

espàrrecs freds amb pernil de Jabugo espàrrecs freds amb pernil de Jabugo

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  espàrrecs freds amb pernil de Jabugo
  • es  espárragos fríos con jamón de Jabugo
  • fr  asperges froides au jambon de Jabugo
  • it  asparagi freddi con prosciutto di Jabugo
  • en  cold asparagus with cured ham from Jabugo
  • de  kalter Spargel mit Jabugo-Schinken

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

espatlla ibèrica de Jabugo espatlla ibèrica de Jabugo

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  espatlla ibèrica de Jabugo
  • es  paletilla ibérica de Jabugo
  • fr  épaule de porc ibérique de Jabugo
  • it  spalla iberica di Jabugo
  • en  acorn-fed pork shoulder from Jabugo
  • de  iberische Jabugo-Schulter

<Plats a la carta. Embotits, carns fredes i patés>