Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessiteu més informació, us podeu adreçar al Servei de Consultes (cal que us hi registreu prèviament).

 

Resultats per a la cerca "memòria flaix" dins totes les àrees temàtiques

memòria flaix memòria flaix

<TIC > Telecomunicacions>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; ENCICLOPÈDIA CATALANA. Diccionari de telecomunicacions [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2017. (Diccionaris en Línia) (Ciència i Tecnologia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/235/>
Aquesta obra recull com a accepcions d'un sol terme els significats que tenen una mateixa denominació.

Les paraules marcades entre circumflexos (^) en l'interior d'una definició indiquen que es tracta de termes amb fitxa pròpia en el diccionari que poden ajudar a ampliar el significat d'aquella definició.

Per problemes tecnològics de representació gràfica, s'han suprimit del tot o en part algunes definicions. La informació completa es pot consultar a l'edició en paper d'aquesta obra.

  • ca  memòria flaix, n f
  • es  flash RAM
  • es  memoria flash
  • en  flash memory
  • en  flash RAM

<Telecomunicacions > Tecnologia electrònica>

Definició
Memòria ^EEPROM^ gravable i esborrable in situ, de manera que el seu funcionament és semblant a una ^memòria d'accés aleatori^ no ^volàtil^, però més lenta. N'hi ha d'accés aleatori i d'accés seqüencial. Un format estàndard de targeta de memòria flaix molt utilitzat en el món de les càmeres fotogràfiques digitals i, en general, com a contenidor portàtil d'informació de mida reduïda és Compact Flash, marca registrada de SanDisk Corporation. Vegeu també ^memòria USB^.

Nota

  • Un format estàndard de targeta de ^memòria flaix^ molt utilitzat en el món de les càmeres fotogràfiques digitals i, en general, com a contenidor portàtil d'informació de mida reduïda és Compact Flash, marca registrada de SanDisk Corporation.