Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).

 

Resultats per a la cerca "mossard" dins totes les àrees temàtiques

al·lèrgia als derivats de la clormetina al·lèrgia als derivats de la clormetina

<Ciències de la salut > Al·lergologia>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

CATALUNYA. DEPARTAMENT DE SALUT; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Lèxic d'al·lèrgies [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2021. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/296>

  • ca  al·lèrgia als derivats de la clormetina, n f
  • ca  al·lèrgia als derivats de la mecloretamina, n f sin. compl.
  • ca  al·lèrgia als derivats de la mostassa nitrogenada, n f sin. compl.
  • en  nitrogen mustard derivative allergy, n
  • cod  293746007

<Al·lergologia>

amanida amb formatge de cabra Crottin amb vinagreta de mostassa antiga i fruita seca amanida amb formatge de cabra Crottin amb vinagreta de mostassa antiga i fruita seca

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida amb formatge de cabra Crottin amb vinagreta de mostassa antiga i fruita seca
  • es  ensalada con queso de cabra Crottin a la vinagreta de mostaza antigua y frutos secos
  • fr  salade de fromage de chèvre Crottin à la vinaigrette de moutarde à l'ancienne et aux fruits secs
  • it  insalata di formaggio di capra Crottin con vinaigrette di mostarda all'antica e frutti secchi
  • en  Crottin goat cheese salad with old style mustard and dried fruit vinaigrette
  • de  Salat mit Crottin-Ziegenkäse mit Senfvinaigrette und Trockenfrüchten und Nüssen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida d'herbes amb formatge feta, pinyons torrats i vinagreta de mostassa amanida d'herbes amb formatge feta, pinyons torrats i vinagreta de mostassa

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'herbes amb formatge feta, pinyons torrats i vinagreta de mostassa
  • es  ensalada de hierbas con feta, piñones tostados y vinagreta de mostaza
  • fr  salade aux herbes, au feta et aux pignons grillés à la vinaigrette de moutarde
  • it  insalata d'erbe con formaggio feta, pinoli tostati e vinaigrette alla mostarda
  • en  herbs, feta and toasted pine nut salad with mustard vinaigrette
  • de  Kräutersalat mit Feta, gerösteten Pinienkernen und Senfvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de bonítol en escabetx, patata, ceba tendra, olives d'Aragó i tomàquet amb vinagreta de mostassa antiga amanida de bonítol en escabetx, patata, ceba tendra, olives d'Aragó i tomàquet amb vinagreta de mostassa antiga

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de bonítol en escabetx, patata, ceba tendra, olives d'Aragó i tomàquet amb vinagreta de mostassa antiga
  • es  ensalada de bonito en escabeche, patata, cebolleta, aceitunas de Aragón y tomate a la vinagreta de mostaza antigua
  • fr  salad de bonite en escabèche, de pomme de terre, de ciboulette, d'olives d'Aragon et de tomate à la vinaigrette de moutarde à l'ancienne
  • it  insalata di palamita marinata, patata, cipolla novella, olive d'Aragona e pomodoro con vinaigrette di mostarda all'antica
  • en  salad of pickled bonito, potato, spring onion, olives from Aragon and tomato with old style mustard vinaigrette
  • de  Salat mit mariniertem Bonito, Kartoffeln, frischen Zwiebeln, Oliven aus Aragonien und Tomaten mit Senf-Vinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de canonges amb salsa de mostassa amanida de canonges amb salsa de mostassa

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de canonges amb salsa de mostassa
  • es  ensalada de canónigos con salsa de mostaza
  • fr  salade de mâche à la sauce moutarde
  • it  insalata di soncino con salsa di mostarda
  • en  lamb's lettuce salad with mustard dressing
  • de  Feldsalat mit Senfsauce

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de crudités amb vinagreta de mostassa amanida de crudités amb vinagreta de mostassa

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de crudités amb vinagreta de mostassa
  • es  ensalada de crudités con vinagreta de mostaza
  • fr  salade de crudités à la vinaigrette de moutarde
  • it  insalata di crudités con vinaigrette alla mostarda
  • en  crudités salad with mustard vinaigrette
  • de  Rohkostsalat mit Senfvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de favetes i pernil d'ànec amb vinagreta de mostassa i mel amanida de favetes i pernil d'ànec amb vinagreta de mostassa i mel

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de favetes i pernil d'ànec amb vinagreta de mostassa i mel
  • es  ensalada de habitas y jamón de pato con vinagreta de mostaza y miel
  • fr  salade aux petites fèves et au jambon de canard à la vinaigrette moutarde et miel
  • it  insalata di favette e prosciutto d'anatra con vinaigrette alla mostarda e al miele
  • en  baby broad bean salad with duck meat and a honey and mustard vinaigrette
  • de  Salat mit jungen Saubohnen und Entenschinken mit Senf-Honig-Vinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de formatge cruixent i pernil ibèric amb vinagreta de mostassa de Dijon amanida de formatge cruixent i pernil ibèric amb vinagreta de mostassa de Dijon

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de formatge cruixent i pernil ibèric amb vinagreta de mostassa de Dijon
  • es  ensalada de queso crujiente y jamón ibérico con vinagreta de mostaza de Dijon
  • fr  salade de fromage croustillant et de jambon ibérique à la vinaigrette à la moutarde de Dijon
  • it  insalata di formaggio croccante e prosciutto iberico con vinaigrette alla mostarda di Dijon
  • en  crunchy cheese and Iberian ham salad with Dijon mustard vinaigrette
  • de  Salat mit knusprigem Käse und iberischem Rohschinken mit Dijon-Senfvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de formatge de cabra amb pernil, nous i vinagreta de mostassa amanida de formatge de cabra amb pernil, nous i vinagreta de mostassa

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de formatge de cabra amb pernil, nous i vinagreta de mostassa
  • es  ensalada de queso de cabra con jamón, nueces y vinagreta de mostaza
  • fr  salade au fromage de chèvre, au jambon et aux noix et vinaigrette à la moutarde
  • it  insalata di formaggio di capra con prosciutto, noci e vinaigrette di mostarda
  • en  goat cheese salad with ham, walnuts and mustard vinaigrette
  • de  Salat mit Ziegenkäse, Schinken, Nüssen und Senfvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de llagostins i ceps amb formatge de cabra i mostassa amanida de llagostins i ceps amb formatge de cabra i mostassa

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de llagostins i ceps amb formatge de cabra i mostassa
  • es  ensalada de langostinos y setas de Burdeos con queso de cabra y mostaza
  • fr  salade de crevettes et de cèpes au fromage de chèvre et à la moutarde
  • it  insalata di mazzancolle e funghi porcini con formaggio di capra e mostarda
  • en  prawn and wild mushroom salad with goat cheese and mustard
  • de  Salat mit Garnelen, Steinpilzen, Ziegenkäse und Senf

<Plats a la carta. Entrants i amanides>