Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).

 

Resultats per a la cerca "nociu" dins totes les àrees temàtiques

amanida amb poma i nous amanida amb poma i nous

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida amb poma i nous
  • es  ensalada con manzana y nueces
  • fr  salade à la pomme et aux noix
  • it  insalata con mela e noci
  • en  salad with apple and walnuts
  • de  Salat mit Apfel und Nüssen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida d'endívies amb formatge fresc i vinagreta de nous amanida d'endívies amb formatge fresc i vinagreta de nous

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'endívies amb formatge fresc i vinagreta de nous
  • es  ensalada de endibias con queso fresco y vinagreta de nueces
  • fr  salade d'endives au fromage frais et vinaigrette à la noix
  • it  insalata di indivie con formaggio fresco e vinaigrette di noci
  • en  Belgian endives salad with fresh cheese and walnut vinaigrette
  • de  Chicoréesalat mit Frischkäse und Nussvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida d'endívies i canonges amb nous, poma i crema de rocafort amanida d'endívies i canonges amb nous, poma i crema de rocafort

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'endívies i canonges amb nous, poma i crema de rocafort
  • es  ensalada de endibias y canónigos con nueces, manzana y crema de roquefort
  • fr  salade d'endives et de mâche aux noix, à la pomme et à la crème au roquefort
  • it  insalata d'indivie e soncino con noci, mela e vellutata al roquefort
  • en  Belgian endives and lamb's lettuce salad with walnuts, apple and roquefort cream
  • de  Chicorée und Feldsalat mit Nüssen, Äpfeln und Roquefort-Creme

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida d'escarola amb nous amanida d'escarola amb nous

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'escarola amb nous
  • es  ensalada de escarola con nueces
  • fr  salade de scarole aux noix
  • it  insalata di scarola alle noci
  • en  escarole salad with walnuts
  • de  Endiviensalat mit Nüssen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida d'hivern (enciams, codonyat, poma, nous i magrana) amanida d'hivern (enciams, codonyat, poma, nous i magrana)

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'hivern (enciams, codonyat, poma, nous i magrana)
  • es  ensalada de invierno (lechugas, dulce de membrillo, manzana, nueces y granada)
  • fr  salade d'hiver (laitues, pâte de coing, pomme, noix et grenade)
  • it  insalata d'inverno (lattughe, cotognata, mele, noci e melagrana)
  • en  winter salad (lettuce, quince, apple, walnuts and pomegranate)
  • de  Wintersalat (Blattsalate, Quittenkäse, Apfel, Nüsse und Granatapfel)

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de formatge de cabra amb fruita seca i vinagreta de nous amanida de formatge de cabra amb fruita seca i vinagreta de nous

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de formatge de cabra amb fruita seca i vinagreta de nous
  • es  ensalada de queso de cabra con frutos secos y vinagreta de nueces
  • fr  salade de fromage de chèvre aux fruits secs et à la vinaigrette de noix
  • it  insalata di formaggio di capra ai frutti secchi e vinaigrette alle noci
  • en  salad of goat cheese with dried fruits and nuts and walnut vinaigrette
  • de  Salat mit Ziegenkäse, Trockenfrüchten und Nussvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de formatge de cabra amb nous i emulsió de fruites vermelles amanida de formatge de cabra amb nous i emulsió de fruites vermelles

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de formatge de cabra amb nous i emulsió de fruites vermelles
  • es  ensalada de queso de cabra con nueces y emulsión de frutos rojos
  • fr  salade au fromage de chèvre et aux noix et son émulsion de fruits rouges
  • it  insalata di formaggio di capra con noci e emulsione di frutti rossi
  • en  goat cheese salad with walnuts and a red fruit emulsion
  • de  Salat mit Ziegenkäse, Nüssen und Beerenemulsion

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de formatge de cabra amb nous, panses i vinagreta de Mòdena amanida de formatge de cabra amb nous, panses i vinagreta de Mòdena

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de formatge de cabra amb nous, panses i vinagreta de Mòdena
  • es  ensalada de queso de cabra con nueces, pasas y vinagreta de Módena
  • fr  salade au fromage de chèvre, aux noix, aux raisins secs et sa vinaigrette de Modène
  • it  insalata di formaggio di capra con noci, uva passa e vinaigrette di Modena
  • en  goat cheese salad with walnuts, raisins and a Modena vinaigrette
  • de  Salat mit Ziegenkäse, Nüssen, Rosinen und Balsamessigvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de formatge de cabra amb pernil, nous i vinagreta de mostassa amanida de formatge de cabra amb pernil, nous i vinagreta de mostassa

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de formatge de cabra amb pernil, nous i vinagreta de mostassa
  • es  ensalada de queso de cabra con jamón, nueces y vinagreta de mostaza
  • fr  salade au fromage de chèvre, au jambon et aux noix et vinaigrette à la moutarde
  • it  insalata di formaggio di capra con prosciutto, noci e vinaigrette di mostarda
  • en  goat cheese salad with ham, walnuts and mustard vinaigrette
  • de  Salat mit Ziegenkäse, Schinken, Nüssen und Senfvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de formatge de cabra amb poma i nous amanida de formatge de cabra amb poma i nous

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de formatge de cabra amb poma i nous
  • es  ensalada de queso de cabra con manzana y nueces
  • fr  salade de fromage de chèvre à la pomme et aux noix
  • it  insalata di formaggio di capra con mela e noci
  • en  goat cheese salad with apple and walnuts
  • de  Salat mit Ziegenkäse, Apfel und Nüssen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>