Cercaterm
Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública.
Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).
Resultats per a la cerca "remenar" dins totes les àrees temàtiques
<Agricultura > Horticultura > Viticultura>

La informació d'aquesta fitxa és el resultat d'una recerca duta a terme pel Servei de Consultes del TERMCAT arran d'una consulta feta pels usuaris.
- ca bastonejar, v tr
- ca remenar, v tr
- es bastonear
- fr bâtonner
- en stir, to
<Agricultura > Horticultura > Viticultura>
Definició
Nota
- L'acció de bastonejar el vi most és una pràctica molt habitual en l'elaboració de vins blancs de qualitat.
<Esmalt al foc>

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:
GINER i ROURICH, Matilde. Vocabulari dels oficis d'art. 2a ed. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, 1990. 164 p.
ISBN 84-393-0947-3
Les dades originals poden haver estat actualitzades o completades posteriorment pel TERMCAT.
- ca remenar, v tr
- es remover
- es revolver
<Arts > Esmalt al foc>
<Gastronomia > Procediments culinaris>

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:
BLANCO GONZÁLEZ, Juli; PAPIÓ AZNAR, Francesc; VILÀ MIQUEL, Lluís Ignasi. Diccionari de procediments culinaris [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2006. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/20/>
- ca remenar, v tr
- es remover
- fr agiter
- fr brasser
- fr remuer
- fr tourner
- en stir, to
<Procediments culinaris > Tractament dels productes > Mescles>