Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).

 

Resultats per a la cerca "salmorejo" dins totes les àrees temàtiques

salmorejo amb anxoves (tipus de gaspatxo espès típic de la cuina andalusa) salmorejo amb anxoves (tipus de gaspatxo espès típic de la cuina andalusa)

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  salmorejo amb anxoves (tipus de gaspatxo espès típic de la cuina andalusa)
  • es  salmorejo con anchoas (tipo de gazpacho espeso típico de la cocina andaluza)
  • fr  salmorejo aux anchois (sorte de gaspacho épais typique de la cuisine andalouse)
  • it  salmorejo con acciughe (una sorta di gazpacho spesso tipico della cucina andalusa)
  • en  salmorejo with anchovies (kind of thick gazpacho typical of Andalusian cuisine)
  • de  Salmorejo mit Anchovis (typisch andalusisches dickes Gazpacho)

<Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés>

salmorejo cordovès (tipus de gaspatxo espès típic de la cuina andalusa) salmorejo cordovès (tipus de gaspatxo espès típic de la cuina andalusa)

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  salmorejo cordovès (tipus de gaspatxo espès típic de la cuina andalusa)
  • es  salmorejo cordobés (tipo de gazpacho espeso típico de la cocina andaluza)
  • fr  salmorejo cordouan (sorte de gaspacho épais typique de la cuisine andalouse)
  • it  salmorejo alla maniera di Cordova (una sorta di gazpacho spesso tipico della cucina andalusa)
  • en  cordovan salmorejo (kind of thick gazpacho typical of Andalusian cuisine)
  • de  cordobaner Salmorejo (typisch andalusisches dickes Gazpacho)

<Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés>