Cercaterm
Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública.
Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).
Resultats per a la cerca "salmorejo" dins totes les àrees temàtiques
<Gastronomia > Plats a la carta>
La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca salmorejo amb anxoves (tipus de gaspatxo espès típic de la cuina andalusa)
- es salmorejo con anchoas (tipo de gazpacho espeso típico de la cocina andaluza)
- fr salmorejo aux anchois (sorte de gaspacho épais typique de la cuisine andalouse)
- it salmorejo con acciughe (una sorta di gazpacho spesso tipico della cucina andalusa)
- en salmorejo with anchovies (kind of thick gazpacho typical of Andalusian cuisine)
- de Salmorejo mit Anchovis (typisch andalusisches dickes Gazpacho)
<Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés>
<Gastronomia > Plats a la carta>
La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca salmorejo cordovès (tipus de gaspatxo espès típic de la cuina andalusa)
- es salmorejo cordobés (tipo de gazpacho espeso típico de la cocina andaluza)
- fr salmorejo cordouan (sorte de gaspacho épais typique de la cuisine andalouse)
- it salmorejo alla maniera di Cordova (una sorta di gazpacho spesso tipico della cucina andalusa)
- en cordovan salmorejo (kind of thick gazpacho typical of Andalusian cuisine)
- de cordobaner Salmorejo (typisch andalusisches dickes Gazpacho)
<Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés>