Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).

 

Resultats per a la cerca "senglar" dins totes les àrees temàtiques

caneló de moniato farcit de civet de porc senglar lacat sobre llit de sopa de castanyes i oli de tòfona caneló de moniato farcit de civet de porc senglar lacat sobre llit de sopa de castanyes i oli de tòfona

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  caneló de moniato farcit de civet de porc senglar lacat sobre llit de sopa de castanyes i oli de tòfona
  • es  canelón de boniato relleno de civet de jabalí laqueado sobre cama de sopa de castañas y aceite de trufa
  • fr  cannelloni de patate douce farcie de civet de sanglier sur lit de purée de marrons à l'huile de truffes
  • it  cannellone di patata americana farcita con civet di cinghiale laccato su letto di zuppa di castagne e olio al tartufo
  • en  sweet potato cannelloni stuffed with lackered jugged wild boar on bed of chestnut purée and truffle oil
  • de  Süßkartoffelcannelloni mit lackierter Wildschweinragoutfüllung gebettet auf Kastanienpüree und Trüffelöl

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

cap de senglar cap de senglar

<Carn. Aviram. Caça. Menuts > Producte elaborat>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa és el resultat d'una recerca duta a terme pel Servei de Consultes del TERMCAT arran d'una consulta feta pels usuaris.

  • ca  cap de senglar, n m
  • es  cabeza de jabalí, n f

<Carn. Aviram. Caça. Menuts > Producte elaborat>

Definició
Embotit elaborat amb trossos de diverses parts, generalment gelatinoses, de porc o porc senglar, bullides i premsades, que es conglomeren amb la gelatina obtinguda durant la cocció.
carn de porc senglar carn de porc senglar

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carn de porc senglar
  • es  carne de jabalí
  • fr  viande de sanglier
  • it  carne di cinghiale
  • en  wild boar meat
  • de  Wildschweinfleisch

<Plats a la carta. Carn>

civet de porc senglar civet de porc senglar

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  civet de porc senglar
  • es  civet de jabalí
  • fr  civet de sanglier
  • it  civet di cinghiale
  • en  jugged wild boar
  • de  Wildschweinragout

<Plats a la carta. Carn>

estofat de porc senglar estofat de porc senglar

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  estofat de porc senglar
  • es  estofado de jabalí
  • fr  ragoût de sanglier
  • it  stufato di cinghiale
  • en  wild boar stew
  • de  Wildschweinragout

<Plats a la carta. Carn>

estofat de porc senglar amb bolets estofat de porc senglar amb bolets

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  estofat de porc senglar amb bolets
  • es  estofado de jabalí con setas
  • fr  ragoût de sanglier aux champignons
  • it  stufato di cinghiale con funghi
  • en  wild boar stew with mushrooms
  • de  Wildschweinragout mit Pilzen

<Plats a la carta. Carn>

estofat de porc senglar amb fines herbes estofat de porc senglar amb fines herbes

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  estofat de porc senglar amb fines herbes
  • es  estofado de jabalí a las finas hierbas
  • fr  ragoût de sanglier aux fines herbes
  • it  stufato di cinghiale alle erbe aromatiche
  • en  wild boar stew with fine herbs
  • de  Wildschweineintopf mit feinen Kräutern

<Plats a la carta. Carn>

filet de porc senglar amb aroma d'herbes filet de porc senglar amb aroma d'herbes

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet de porc senglar amb aroma d'herbes
  • es  filete de jabalí al aroma de hierbas
  • fr  filet de sanglier parfumé aux herbes
  • it  filetto di cinghiale aromatizzato alle erbe
  • en  wild boar tenderloin with herbs aroma
  • de  Wildschweinfilet mit Kräuteraroma

<Plats a la carta. Carn>

filet de porc senglar amb cabernet sauvignon filet de porc senglar amb cabernet sauvignon

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet de porc senglar amb cabernet sauvignon
  • es  solomillo de jabalí con cabernet sauvignon
  • fr  filet de sanglier au cabernet sauvignon
  • it  filetto di cinghiale al cabernet sauvignon
  • en  wild boar tenderloin with Cabernet Sauvignon
  • de  Wildschweinfilet mit Cabernet Sauvignon

<Plats a la carta. Carn>

garrí de senglar garrí de senglar

<Zoologia > Mamífers>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa és el resultat d'una recerca duta a terme pel Servei de Consultes del TERMCAT arran d'una consulta feta pels usuaris.

  • ca  garrí de senglar, n m
  • ca  porcell de senglar, n m
  • es  jabato, n m
  • es  rayón, n m
  • fr  marcassin, n m
  • en  young wild boar, n

<Zoologia > Mamífers>

Definició
Cria de senglar.