Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).

 

Resultats per a la cerca "sucre morè" dins totes les àrees temàtiques

cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana
  • es  crujiente de azúcar moreno con crema helada de avellana
  • fr  croustillant au sucre brun et crème glacée aux noisettes
  • it  croccante di zucchero greggio con crema gelata di nocciole
  • en  brown sugar crunchy sweet with hazelnut ice cream
  • de  Rohrzuckerkrokant mit gefrorener Haselnußcreme

<Plats a la carta. Postres>

filet de vedella flamejat amb rom i sucre morè filet de vedella flamejat amb rom i sucre morè

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet de vedella flamejat amb rom i sucre morè
  • es  solomillo de ternera flameado con ron y azúcar moreno
  • fr  filet de veau flambé au rum et au sucre brun
  • it  filetto di vitello flambé al rum e zucchero di canna
  • en  veal tenderloin flambéed with rum and brown sugar
  • de  mit Rum und braunem Zucker flambiertes Kalbsfilet

<Plats a la carta. Carn>

milfulls de foie-gras estofat i fruites amb cruixent de caramel de sucre morè de canya milfulls de foie-gras estofat i fruites amb cruixent de caramel de sucre morè de canya

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  milfulls de foie-gras estofat i fruites amb cruixent de caramel de sucre morè de canya
  • es  milhojas de foie gras estofado y frutas con crujiente de caramelo mascabado
  • fr  millefeuille de foie gras à l'étouffée et aux fruits au croustillant au caramel de sucre brun
  • it  millefoglie di foie gras stufato e frutta con croccante di caramello di zucchero bruno di canna
  • en  millefeuille of stewed foie gras and fruits with brown sugar crunchy sweet
  • de  Millefeuille mit Gänseleberragout und Früchten mit Karamellkrokant und braunem Rohrzucker

<Plats a la carta. Embotits, carns fredes i patés>