Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de la Neoloteca, el diccionari en línia de termes normalitzats pel Consell Supervisor del TERMCAT.

Els termes normalitzats han estat objecte d'un estudi exhaustiu que en garanteix l'adequació terminològica i s'han sotmès a l'aprovació del Consell Supervisor, un òrgan permanent i col·legiat amb representants de l'Institut d'Estudis Catalans i el TERMCAT, i especialistes dels diversos àmbits del coneixement.

  • ca  pannacotta, n f
  • es  panna cotta
  • es  pannacotta
  • fr  panna cotta
  • fr  pannacotta
  • it  panna cotta
  • it  pannacotta
  • en  panna cotta
  • en  pannacotta
  • de  Panna cotta
  • de  Pannacotta

<Gastronomia > Postres>

Definició
Menja dolça en forma de flam, típica d'Itàlia, que s'elabora coent nata amb sucre, vainilla i gelatina o un altre espessidor.