Back to top

Biblioteca en Línia

Bibliographic references of dictionaries, glossaries and other lexical resources and dissemination materials that offer Catalan terminology.

Audiovisuals

Diccionari de les tecnologies del so i de la música [en línia]
UNIVERSITAT POMPEU FABRA. GRUP DE RECERCA EN TECNOLOGIA MUSICAL. Diccionari de les tecnologies del so i de la música [en línia] . Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2014.

<Audiovisuals - Imatge. So>
247
català, castellà, anglès
Digital.cat: El lèxic del català a l'era digital
VILLALONGA, Joan Carles; BREIL, Xavier. Digital.cat: El lèxic del català a l'era digital . Barcelona: Barcanova, 2013.
ISBN 978-84-489-3256-5

<Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) - Informàtica>, <Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) - Aplicacions informàtiques>, <Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) - Telefonia>, <Audiovisuals - Multimèdia>, <Audiovisuals - Videojocs>
aprox. 2.500
català, castellà, anglès
La ràdio [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE SANT BOI DE LLOBREGAT La ràdio [material gràfic] . [Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Direcció General de Política Lingüística, DL 1989. 1 cartell.

<Audiovisuals - Ràdio>
28
català
Tècnic/a d'audiovisuals: Català-castellà = Técnico/ca en audiovisuales: Castellà-català
Tècnic/a d'audiovisuals: Català-castellà = Técnico/ca en audiovisuales: Castellà-català . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, 2003. [10], [7] p.
ISBN 84-393-6093-2

<Audiovisuals - Imatge. So>
aprox. 370
català, castellà
Termes de videojocs: Com els diem en català [en línia]
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Termes de videojocs: Com els diem en català [en línia] . Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2019. 1 infografia.

<Audiovisuals - Videojocs>
12
català
Terminologia de la fotografia digital [en línia]
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Terminologia de la fotografia digital [en línia] . 2a ed. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2019.

<Audiovisuals - Fotografia>
240
català, castellà, anglès
Terminologia dels videojocs [en línia]
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Terminologia dels videojocs [en línia] 3a ed. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2021.

<Audiovisuals - Videojocs>
aprox. 330
català, castellà, francès, anglès
Vocabulari de fotografia [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA VALLÈS OCCIDENTAL 3. Vocabulari de fotografia [material gràfic] . [Barcelona]: Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3, [1996]. 1 tríptic.

<Audiovisuals - Fotografia>
61
català