Back to top

Cercaterm

We offer open access to our TERMCAT term records, which can be explored using our Cercaterm search tool.

If you require more details, please contact our Queries Service (you must register). 

Results for "a betzef" in all thematic areas

això us permetrà obtenir una visió general del diagrama més completa això us permetrà obtenir una visió general del diagrama més completa

<TIC > Informàtica>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Terminologia i fraseologia dels productes informàtics [en línia]. 2a ed. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2019. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/123>

  • ca  això us permetrà obtenir una visió general del diagrama més completa
  • en  this allows you to get a better overview of the chart

<Localització > Fraseologia>

amanida tèbia de formatge de cabra, espinacs, bledes, festucs i poma verda amanida tèbia de formatge de cabra, espinacs, bledes, festucs i poma verda

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida tèbia de formatge de cabra, espinacs, bledes, festucs i poma verda
  • es  ensalada templada de queso de cabra, espinacas, acelgas, pistachos y manzana verde
  • fr  salade tiède au fromage de chèvre, aux épinards, aux bettes, aux pistaches et à la pomme verte
  • it  insalata tiepida di formaggio di capra, spinaci, bietole, pistacchi e mela verde
  • en  warm salad of goat cheese, spinach, chard, pistachios and green apple
  • de  lauwarmer Salat mit Ziegenkäse, Spinat, Mangold, Pistazien und grünem Apfel

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

bledes a la catalana bledes a la catalana

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bledes a la catalana
  • es  acelgas a la catalana
  • fr  bettes à la catalane
  • it  bietole alla catalana
  • en  chards Catalan style
  • de  Mangold auf katalanische Art

<Plats a la carta. Verdures, hortalisses i llegums>

bledes amb patates, ou dur i maionesa bledes amb patates, ou dur i maionesa

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bledes amb patates, ou dur i maionesa
  • es  acelgas con patatas, huevo duro y mayonesa
  • fr  bettes aux pommes de terre, à l'oeuf dur et à la mayonnaise
  • it  bietole con patate, uovo sodo e maionese
  • en  chards with potatoes, hard-boiled egg and mayonnaise
  • de  Mangold mit Kartoffeln, hartgekochtem Ei und Mayonnaise

<Plats a la carta. Verdures, hortalisses i llegums>

llaç de cabell d'àngel llaç de cabell d'àngel

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  llaç de cabell d'àngel
  • es  lazo de cabello de ángel
  • fr  bretzel à la confiture de courge
  • it  bretzel dolce farcito di confettura di zucca
  • en  sweet pretzel stuffed with pumpkin jam
  • de  süße Brezel mit Kürbismarmelade

<Plats a la carta. Pastes>

pasta de full amb bledes, fruita seca i oli de vainilla pasta de full amb bledes, fruita seca i oli de vainilla

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  pasta de full amb bledes, fruita seca i oli de vainilla
  • es  hojaldre de acelgas, frutos secos y aceite de vainilla
  • fr  feuilleté aux bettes, aux fruits secs et à l'huile de vanille
  • it  pasta sfoglia con bietole, frutti secchi e olio alla vaniglia
  • en  puff pastry with chards, dried fruits and nuts and vanilla oil
  • de  Blätterteig mit Mangold, Trockenfrüchten, Nüssen und Vanilleöl

<Plats a la carta. Verdures, hortalisses i llegums>

salmó amb fonoll i bledes amb vinagreta de remolatxa salmó amb fonoll i bledes amb vinagreta de remolatxa

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  salmó amb fonoll i bledes amb vinagreta de remolatxa
  • es  salmón al hinojo con acelgas a la vinagreta de remolacha
  • fr  saumon au fenouil et bettes à la vinaigrette de betteraves
  • it  salmone al finocchio con bietole alla vinaigrette di barbabietola
  • en  salmon with fennel and chards with beetroot vinaigrette
  • de  Lachs mit Fenchel und Mangold in Rote-Beete-Vinaigrette

<Plats a la carta. Peix i marisc>