Back to top

Cercaterm

We offer open access to our TERMCAT term records, which can be explored using our Cercaterm search tool.

If you require more details, please contact our Queries Service (you must register). 

Results for "bordeg��s" in all thematic areas

filet de vedella amb pebrots i bolets a la bordelesa filet de vedella amb pebrots i bolets a la bordelesa

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet de vedella amb pebrots i bolets a la bordelesa
  • es  solomillo de ternera con pimientos y setas a la bordelesa
  • fr  filet de veau aux poivrons et aux champignons à la bordelaise
  • it  filetto di vitello con peperoni e funghi alla bordolese
  • en  veal tenderloin with peppers and mushrooms with bordelaise sauce
  • de  Kalbsfilet mit Paprika und Pilzen in Bordelais-Sauce

<Plats a la carta. Carn>