Back to top
Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de la Neoloteca, el diccionari en línia de termes normalitzats pel Consell Supervisor del TERMCAT.

Els termes normalitzats han estat objecte d'un estudi exhaustiu que en garanteix l'adequació terminològica i s'han sotmès a l'aprovació del Consell Supervisor, un òrgan permanent i col·legiat amb representants de l'Institut d'Estudis Catalans i el TERMCAT, i especialistes dels diversos àmbits del coneixement.

  • ca  api de fulla, n m
  • es  apio chino
  • es  apio de cortar
  • es  apio de hoja
  • fr  céleri à couper
  • fr  céleri chinois
  • fr  céleri petit
  • fr  céleri-feuille
  • it  sedanino
  • pt  apio-de-folha
  • en  Chinese celery
  • en  cutting celery
  • en  khan choy
  • en  kintsai
  • en  leaf celery
  • en  smallage
  • en  soup celery
  • de  Schnittsellerie
  • nc  Apium graveolens var. secalinum

<Hortalisses. Verdures. Llegums. Bolets. Llavors. Germinats>

Definition
Varietat d'api de gust i olor intensos, de color entre verd clar i verd fosc, amb les tiges fines i fibroses, entre 25 i 40 cm de llarg, i les fulles petites, les quals s'utilitzen especialment en la cuina xinesa per a fer sopes, saltats i estofats.