Back to top
cultura del compliment normatiu cultura del compliment normatiu

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de la norma UNE-ISO 19600:2015 Sistemes de gestió del compliment normatiu (compliance). Directrius i de la norma internacional ISO corresponent (ISO 19600:2015).

Aquesta norma ha estat elaborada pel comitè tècnic CTN 307 Gestió de Riscos, la Secretaria del qual és a càrrec d'UNE. El TERMCAT n'ha fet la versió catalana en compliment de l'acord subscrit amb l'Associació Espanyola de Normalització (UNE) per a la traducció al català de les normes UNE, amb l'assessorament d'especialistes de l'Escola Superior de Comerç Internacional de la Universitat Pompeu Fabra (ESCI-UPF).

La negreta de determinats termes en l'interior de definicions i notes indica que la consulta d'aquests termes en la seva fitxa pròpia permet completar o ampliar el significat de la definició o la nota en què apareixen.

  • ca  cultura del compliment normatiu, n f
  • es  cultura de compliance, n f
  • fr  culture de la compliance, n f
  • en  compliance culture, n

<Compliment normatiu>

Definition
Conjunt dels valors, l'ètica i les creences que hi ha en una organització i que actua amb les estructures i els sistemes de control de l'organització per a produir normes de comportament que condueixin a resultats de compliment normatiu.