Back to top
amanida tèbia de rossinyols i fetge d'ànec amanida tèbia de rossinyols i fetge d'ànec

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida tèbia de rossinyols i fetge d'ànec
  • es  ensalada templada de rebozuelos e hígado de pato
  • fr  salade tiède de chanterelles et de foie gras de canard
  • it  insalata tiepida di gallinacci e fegato d'anatra
  • en  chanterelles and duck's liver warm salad
  • de  lauwarmer Salat mit Pfifferlingen und Entenleber

<Plats a la carta. Entrants i amanides>