Back to top
filet d'estruç amb crema de vinagre de Mòdena filet d'estruç amb crema de vinagre de Mòdena

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet d'estruç amb crema de vinagre de Mòdena
  • es  filete de avestruz con crema de vinagre de Módena
  • fr  filet d'autruche à la crème de vinaigre de Modena
  • it  filetto di struzzo alla crema di aceto di Modena
  • en  ostrich fillet with vinegar of Modena cream
  • de  Straußenfilet mit Balsamessigcreme

<Plats a la carta. Carn>