Back to top

Cercaterm

We offer open access to our TERMCAT term records, which can be explored using our Cercaterm search tool.

If you require more details, please contact our Queries Service (you must register). 

Results for "herbes del Montseny" in all thematic areas

bolets de tardor saltats amb herbes del Montseny i rovell d'ou de granja bolets de tardor saltats amb herbes del Montseny i rovell d'ou de granja

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bolets de tardor saltats amb herbes del Montseny i rovell d'ou de granja
  • es  setas de otoño salteadas con hierbas de El Montseny y yema de huevo de granja
  • fr  champignons d'automne sautés aux herbes de El Montseny et au jaune d'oeuf
  • it  funghi autunnali saltati con erbe di El Montseny e rosso d'uovo
  • en  autumn wild mushroom sautéed with herbs from El Montseny and egg yolk
  • de  sautierte Herbstpilze mit Kräutern von El Montseny und Eidotter

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

filet de garrí amb herbes del Montseny filet de garrí amb herbes del Montseny

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet de garrí amb herbes del Montseny
  • es  solomillo de cochinillo a las hierbas de El Montseny
  • fr  filet de cochon de lait aux herbes de El Montseny
  • it  filetto di lattone alle erbe di El Montseny
  • en  suckling pig tenderloin with herbs from El Montseny
  • de  Spanferkelfilet mit Kräutern aus El Montseny

<Plats a la carta. Carn>