Back to top

Cercaterm

We offer open access to our TERMCAT term records, which can be explored using our Cercaterm search tool.

If you require more details, please contact our Queries Service (you must register). 

Results for "seducci��" in all thematic areas

amanida de formatge de cabra amb reducció de vinagre de Mòdena i maduixes amanida de formatge de cabra amb reducció de vinagre de Mòdena i maduixes

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de formatge de cabra amb reducció de vinagre de Mòdena i maduixes
  • es  ensalada de queso de cabra con reducción de vinagre de Módena y fresas
  • fr  salade de fromage de chèvre à la reduction de vinaigre de Modena et de fraises
  • it  insalata di formaggio di capra con riduzione d'aceto di Modena e fragole
  • en  goat cheese salad with a reduction of vinegar of Modena and strawberries
  • de  Salat mit Ziegenkäse, Balsamessigreduktion und Erdbeeren

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de pasta amb delícies del mar i reducció de vinagre de Mòdena amanida de pasta amb delícies del mar i reducció de vinagre de Mòdena

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de pasta amb delícies del mar i reducció de vinagre de Mòdena
  • es  ensalada de pasta con delicias del mar y reducción de vinagre de Módena
  • fr  salade de pâtes aux délices de la mer et sa réduction de vinaigre de Modène
  • it  insalata di pasta con delizie di mare e riduzione d'aceto di Modena
  • en  pasta salad with delights of the sea and a Modena vinaigrette reduction
  • de  Pastasalat mit Köstlichkeiten aus dem Meer und Balsamessigreduktion

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de ruca amb làmines de formatge parmesà, mango i reducció de vinagre de Mòdena amanida de ruca amb làmines de formatge parmesà, mango i reducció de vinagre de Mòdena

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de ruca amb làmines de formatge parmesà, mango i reducció de vinagre de Mòdena
  • es  ensalada de rúcula con láminas de queso parmesano, mango y reducción de vinagre de Módena
  • fr  salade de roquette aux tranches fines de fromage parmesan, au mangue et à la réduction de vinaigre de Modena
  • it  insalata di rucola con scaglie di parmigiano, mango e riduzione d'aceto di Modena
  • en  arugula salad with Parmesan cheese slices, mango and a reduction of vinegar of Modena
  • de  Rucolasalat mit Parmesanblättchen, Mango und Balsamessigreduktion

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida tèbia de formatge de cabra amb reducció de pedro ximenes amanida tèbia de formatge de cabra amb reducció de pedro ximenes

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida tèbia de formatge de cabra amb reducció de pedro ximenes
  • es  ensalada templada de queso de cabra con reducción de pedrojiménez
  • fr  salade tiède au fromage de chèvre et sa réduction de Pedro Ximénez
  • it  insalata tiepida di formaggio di capra con riduzione di Pedro Ximénez
  • en  warm goat cheese salad with a Pedro Ximenez reduction
  • de  lauwarmer Ziegenkäsesalat mit Pedro-Ximenez-Reduktion

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida tèbia de verdures a la planxa amb reducció de vinagre balsàmic amanida tèbia de verdures a la planxa amb reducció de vinagre balsàmic

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida tèbia de verdures a la planxa amb reducció de vinagre balsàmic
  • es  ensalada templada de verduras a la plancha con reducción de vinagre balsámico
  • fr  salade tiède de légumes grillés à la réduction de vinaigre balsamique
  • it  insalata tiepida di verdure alla piastra con riduzione di aceto balsamico
  • en  grilled vegetables warm salad with balsamic vinegar reduction
  • de  lauwarmer Salat mit Gemüse vom Blech mit Balsamessigreduktion

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

bacallà confitat amb reducció de vainilla bacallà confitat amb reducció de vainilla

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bacallà confitat amb reducció de vainilla
  • es  bacalao confitado con reducción de vainilla
  • fr  morue confite à la réduction de vanille
  • it  baccalà confit con riduzione di vaniglia
  • en  pickled cod with a vanilla reduction
  • de  eingelegter Stockfisch mit Vanillereduktion

<Plats a la carta. Peix i marisc>

base de la deducció base de la deducció

<Economia > Política econòmica > Política fiscal. Hisenda pública>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de la renda [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2007. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/6/>

  • ca  base de la deducció, n f
  • es  base de la deducción

<Economia > Política econòmica > Política fiscal. Hisenda pública>

Definition
Quantitat invertida o percebuda pel contribuent a partir de la qual s'apliquen les deduccions.
brownie amb pasta brisa d'avellana i reducció de maracujà brownie amb pasta brisa d'avellana i reducció de maracujà

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  brownie amb pasta brisa d'avellana i reducció de maracujà
  • es  brownie con pasta brisa de avellana y reducción de maracuyá
  • fr  brownie à la pâte brisée aux noisettes et à la réduction de maracuja
  • it  brownie con pasta frolla alla nocciola e riduzione di maracuja
  • en  brownie with hazelnut pastry crust and a reduction of passion fruit
  • de  Brownie mit Haselnussmürbteig und Maracujareduktion

<Plats a la carta. Postres>

càlcul de posició per deducció càlcul de posició per deducció

<Transports > Transport aeri>

Source term image

Atenció! La informació d'aquesta fitxa pot requerir una revisió.

Si teniu dubtes sobre un punt concret, adreceu-vos al Servei d'atenció personalitzada.

  • ca  càlcul de posició per deducció, n m
  • es  cálculo de posición por deducción
  • fr  détermination de la position
  • it  calcolo della rotta a deduzione
  • en  dead reckoning
  • de  Kursrechnung

<Transports > Transport aeri>

carpaccio de bacallà amb tomàquet natural i reducció de vinagre de Mòdena carpaccio de bacallà amb tomàquet natural i reducció de vinagre de Mòdena

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio de bacallà amb tomàquet natural i reducció de vinagre de Mòdena
  • es  carpaccio de bacalao con tomate natural y reducción de vinagre de Módena
  • fr  carpaccio de morue à la tomate naturelle et à la réduction de vinaigre de Modena
  • it  carpaccio di baccalà con pomodoro naturale e riduzione d'aceto di Modena
  • en  cod carpaccio with natural tomato and a reduction of vinegar of Modena
  • de  Carpaccio vom Stockfisch mit Tomaten und Balsamessigreduktion

<Plats a la carta. Entrants i amanides>