Back to top

Diccionari de pàdel

Presentation

Diccionari de pàdel - Presentation

© Autoria: TERMCAT, Centre de Terminologia; Consorci per a la Normalització Lingüística. Centre de Normalització Lingüística Montserrat

© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2016

Amb la col·laboració de: Club Tennis Manresa

 

El Diccionari de pàdel recull 76 fitxes terminològiques relacionades amb aquest esport. Cada terme inclou les denominacions en català, una definició, els equivalents en castellà, francès i anglès, majoritàriament, i, si escau, notes complementàries.

Aquest diccionari és una versió ampliada i actualitzada del tríptic Vocabulari de pàdel elaborat  l'any 2001 pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Centre de Normalització Lingüística Montserrat, amb la revisió del TERMCAT  i la col·laboració d'especialistes del Club Tennis Manresa.

Des de la pestanya “Consulta de termes”, es pot accedir a les fitxes terminològiques de tres maneres diferents: mitjançant l’accés a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari); mitjançant l’accés temàtic en català, o mitjançant cerques simples o avançades (directament al quadre "Text de la consulta”, en qualsevol de les llengües del diccionari).

 

Equip de treball

 

Autoria:

Logo Termcat          Logo CNL de Montserrat

 

Edició:

Logo Termcat

 

Amb la col·laboració de:

 Logo Club de tennis Manresa

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA MONTSERRAT. Diccionari de pàdel [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2016. (Diccionaris en Línia)

<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/214/>

 

Last update: 10-03-2019