Back to top

Biblioteca en Línia

Referencias bibliográficas de los diccionarios, vocabularios, léxicos y materiales de divulgación que contienen terminología en catalán.

Ocells [material gràfic]
BALEARS. GOVERN. CONSELLERIA DE CULTURA, EDUCACIÓ I ESPORTS. Ocells [material gràfic] . [Palma de Mallorca]: Govern Balear, DL 1989. 1 cartell.

<Zoologia - Ocells>
30
català
Ocells no passeriformes [material gràfic]
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Ocells no passeriformes [material gràfic] . Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2017. 1 cartell.

<Zoologia - Ocells>
105
català
Odontolex: Diccionari informàtic d'odontologia [recurs electrònic]
Odontolex: Diccionari informàtic d'odontologia [recurs electrònic] . [Barcelona]: Incyta, [1997]. 6 disquets de 3 1/2.

<Ciències de la salut - Odontologia. Estomatologia>
3.493
català, castellà, francès, anglès
Operador/a de planta química: Català-castellà = Operador/ra de planta química: Castellà-català
Operador/a de planta química: Català-castellà = Operador/ra de planta química: Castellà-català . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, 2003. [10], [7] p.
ISBN 84-393-6403-2

<Indústries - Indústria química>
aprox. 390
català, castellà
Operari/ària d'instrumentació i control de central elèctrica: Català-castellà = Operario/ria de instrumentación y control de central eléctrica: Castellà-català
Operari/ària d'instrumentació i control de central elèctrica: Català-castellà = Operario/ria de instrumentación y control de central eléctrica: Castellà-català . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, 2003. [8], [5] p.
ISBN 84-393-6402-4

<Energies - Energia elèctrica>
aprox. 320
català, castellà
Operari/ària de línies elèctriques d'alta tensió: Català-castellà = Operario/ria de líneas eléctricas de alta tensión: Castellà-català
Operari/ària de línies elèctriques d'alta tensió: Català-castellà = Operario/ria de líneas eléctricas de alta tensión: Castellà-català . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, 2003. [8], [5] p.
ISBN 84-393-6085-1

<Energies - Energia>
aprox. 300
català, castellà
Òptica i optometria: Català castellà anglès
TÀPIAS, Montserrat [et al.]. Òptica i optometria: Català castellà anglès . 3a ed. Barcelona: Servei de Llengües i Terminologia de la UPC, 2002. 118 p.
ISBN 84-7653-818-9

<Física - Òptica>
644
català, castellà, anglès
Ordinador: Termes bàsics del sistema informàtic [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA MONTSERRAT. Ordinador: Termes bàsics del sistema informàtic [material gràfic] . Manresa [etc.]: Consorci per a la Normalització Lingüística, 1993. 1 tríptic.

<Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) - Informàtica>, <Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) - Maquinari>
67
català, castellà
L'ordinador [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE MANRESA. L'ordinador [material gràfic] . Manresa: Consorci per a la Normalització Lingüística, 1990.

<Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) - Informàtica>, <Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) - Maquinari>
56
català
Oxford photo dictionary: Anglès-català
OXFORD UNIVERSITY PRESS. Oxford photo dictionary: Anglès-català . Oxford: Oxford University Press, 1992. 141 p.
ISBN 0-19-431360-3

<Obres multidisciplinàries - Llengües>
aprox. 2.400
català, anglès