Back to top

Cercaterm

Buscador del conjunto de fichas terminológicas que TERMCAT pone a disposición pública. 

Si necesitan más información, pueden dirigirse al Servicio de Consultas (es necesario registrarse previamente).

Resultados para la búsqueda "fillet" dentro de todas las áreas temáticas

carpaccio de filet d'estruç amb làmines de carxofa i encenalls de grana padano carpaccio de filet d'estruç amb làmines de carxofa i encenalls de grana padano

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio de filet d'estruç amb làmines de carxofa i encenalls de grana padano
  • es  carpaccio de filete de avestruz con láminas de alcachofa y virutas de grana padano
  • fr  carpaccio de filet d'autruche aux lames d'artichaut et aux copeaux de grana padano
  • it  carpaccio di filetto di struzzo con lame di carciofi e scaglie di grana padano
  • en  ostrich fillet carpaccio with artichoke slices and grana padano shavings
  • de  Carpaccio vom Straußenfilet mit Artischockenscheiben und Grana-Padano-Streifen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

cruixent de filet de llenguado i llagostins amb verduretes cruixent de filet de llenguado i llagostins amb verduretes

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  cruixent de filet de llenguado i llagostins amb verduretes
  • es  crujiente de filete de lenguado y langostinos con verduritas
  • fr  croustillant de filet de sole et de crevettes aux petits légumes
  • it  croccante di filetto di sogliola e mazzancolle con verdurine
  • en  crunchy sole fillet and prawns with tiny vegetables
  • de  knuspriges Seezungenfilet und Garnelen mit Gemüse

<Plats a la carta. Peix i marisc>

filet d'ànec amb salsa de mel i taronja amb romaní filet d'ànec amb salsa de mel i taronja amb romaní

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet d'ànec amb salsa de mel i taronja amb romaní
  • es  filete de pato con salsa de miel y naranja al romero
  • fr  aiguillettes de canard à la sauce de miel et orange au romarin
  • it  filetto d'anatra con salsa di miele e arancia al rosmarino
  • en  fillet of duck with rosemary, honey and orange sauce
  • de  Entenfilet mit Honig-Orangen-Rosmarin-Sauce

<Plats a la carta. Carn>

filet d'ànec amb salsa de moscatell filet d'ànec amb salsa de moscatell

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet d'ànec amb salsa de moscatell
  • es  filete de pato con salsa de moscatel
  • fr  aiguillettes de canard à la sauce au muscat
  • it  filetto d'anatra con salsa di moscato
  • en  fillet of duck with muscatel sauce
  • de  Entenfilet mit Muskateller-Sauce

<Plats a la carta. Carn>

filet d'ànec amb salsa de préssec i gerds filet d'ànec amb salsa de préssec i gerds

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet d'ànec amb salsa de préssec i gerds
  • es  filete de pato con salsa de melocotón y frambuesas
  • fr  aiguillettes de canard à la sauce aux pêches et aux framboises
  • it  filetto d'anatra con salsa di pesche e lamponi
  • en  fillet of duck with peach and raspberry sauce
  • de  Entenfilet mit Pfirsich-Himbeer-Sauce

<Plats a la carta. Carn>

filet d'antílop filet d'antílop

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet d'antílop
  • es  filete de antílope
  • fr  filet d'antilope
  • it  filetto di antilope
  • en  antelope fillet
  • de  Antilopenfilet

<Plats a la carta. Carn>

filet d'estruç a la brasa filet d'estruç a la brasa

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet d'estruç a la brasa
  • es  filete de avestruz a la brasa
  • fr  filet d'autruche grillé sur la braise
  • it  filetto di struzzo alla brace
  • en  charcoal-grilled ostrich fillet
  • de  Straußenfilet vom Rost

<Plats a la carta. Carn>

filet d'estruç amb ceps i albergínies saltats filet d'estruç amb ceps i albergínies saltats

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet d'estruç amb ceps i albergínies saltats
  • es  filete de avestruz con setas de Burdeos y berenjenas salteados
  • fr  filet d'autruche sauté aux cèpes et aux aubergines
  • it  filetto di struzzo con melanzane e funghi saltati
  • en  ostrich fillet with sautéed aubergines and wild mushrooms
  • de  Straußenfilet mit sautierten Auberginen und Steinpilzen

<Plats a la carta. Carn>

filet d'estruç amb crema de vinagre de Mòdena filet d'estruç amb crema de vinagre de Mòdena

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet d'estruç amb crema de vinagre de Mòdena
  • es  filete de avestruz con crema de vinagre de Módena
  • fr  filet d'autruche à la crème de vinaigre de Modena
  • it  filetto di struzzo alla crema di aceto di Modena
  • en  ostrich fillet with vinegar of Modena cream
  • de  Straußenfilet mit Balsamessigcreme

<Plats a la carta. Carn>

filet d'estruç amb salsa agredolça filet d'estruç amb salsa agredolça

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet d'estruç amb salsa agredolça
  • es  filete de avestruz con salsa agridulce
  • fr  filet d'autruche à la sauce aigre-douce
  • it  filetto di struzzo con salsa agrodolce
  • en  ostrich fillet with bittersweet sauce
  • de  Straußenfilet mit süßsaurer Sauce

<Plats a la carta. Carn>