Back to top
Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de la Neoloteca, el diccionari en línia de termes normalitzats pel Consell Supervisor del TERMCAT.

Els termes normalitzats han estat objecte d'un estudi exhaustiu que en garanteix l'adequació terminològica i s'han sotmès a l'aprovació del Consell Supervisor, un òrgan permanent i col·legiat amb representants de l'Institut d'Estudis Catalans i el TERMCAT, i especialistes dels diversos àmbits del coneixement.

  • ca  tatsoi, n m
  • es  tatsoi
  • fr  tatsoï
  • en  tatsoi
  • ja  tāsai
  • zh  tācài
  • nc  Brassica rapa var. narinosa
  • nc  Brassica rapa var. rosularis

<Botànica>, <Alimentació > Verdures. Llegums>

Definición
Hortalissa de la família de les crucíferes, originària de l'Àsia, prostrada o semiprostrada, de fulles peciolades cocleariformes amb el limbe de color verd fosc i lluent, disposades en roseta densa, la qual és especialment utilitzada en la cuina xinesa.

Nota

  • La denominació tatsoi és probablement una adaptació de la denominació japonesa tāsai, la qual, al seu torn, és d'origen xinès.