Back to top
Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

BLANCO GONZÁLEZ, Juli; PAPIÓ AZNAR, Francesc; VILÀ MIQUEL, Lluís Ignasi. Diccionari de procediments culinaris [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2006. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/20/>

  • ca  fines herbes, n f pl
  • es  finas hierbas
  • fr  fines herbes
  • en  aromatic herbs
  • en  fine herbs

<Procediments culinaris > Tractament dels productes > Additaments i assaonaments>

Definición
Assortiment d'herbes aromàtiques combinades i molt ben picades amb què s'adoben certs menjars.

Nota

  • Generalment són el julivert, el cerfull, l'estragó i l'api. La proporció de cadascuna es calcula tenint en compte el seu poder aromàtic i el menjar al qual van destinades.