Back to top
llista de comprovació llista de comprovació

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS; FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I DE BALEARS; ENCICLOPÈDIA CATALANA; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DEPARTAMENT DE SALUT. Diccionari enciclopèdic de medicina (DEMCAT): Versió de treball [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2015-2019. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/183>
Es tracta d'un diccionari que ofereix les dades en curs de treball del projecte DEMCAT, que té com a objectiu l'elaboració d'un nou diccionari de medicina en llengua catalana. El contingut, que es va actualitzant i ampliant periòdicament, té com a punt de partida la segona edició en línia del Diccionari enciclopèdic de medicina, consultable en el Portal CiT de l'Institut d'Estudis Catalans.

Per a veure amb detall els criteris de marcatge de les fitxes, es pot consultar el producte complet a la pàgina de diccionaris en línia del web del TERMCAT. Igualment, per a obtenir més informació sobre el projecte, es pot consultar el web del projecte DEMCAT.

  • ca  llista de comprovació, n f
  • ca  llista d'avaluació, n f sin. compl.
  • es  lista de comprobación, n f
  • es  lista de verificación, n f
  • fr  liste de contrôle, n f
  • fr  liste de vérification, n f
  • en  checklist, n

<.FITXA REVISADA 2018>, <Farmacologia > Recerca clínica de medicaments>, <Recerca, metodologia i estadística>

Definición
Document en què es detallen de manera sistemàtica, ordenada i estructurada els aspectes que cal analitzar, comprovar o verificar d'una activitat determinada.

Nota

  • En recerca clínica, s'utilitzen llistes de comprovació per a activitats tan diverses com la verificació dels continguts del protocol d'un estudi clínic, per al seguiment de les visites de monitoratge, per a les tasques d'una auditoria o per al compliment de les normes de publicació d'un manuscrit.