Back to top
Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Glossari de sabors del món [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2015-2022. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/201/>

  • ca  escap d'all, n m
  • ca  tija d'all, n f
  • es  escapo de ajo, n m
  • es  tallo de ajo, n m
  • en  garlic scape, n
  • en  garlic stem, n
  • zh  蒜苔
  • zh  suàn tái, n

<Hortalisses. Verdures. Llegums. Bolets. Llavors. Germinats>

Definición
Peduncle llarg i sense fulles que arrenca del bulb d'un all, de color verd, de gruix variable, carnós, d'aroma i gust més suaus que l'all, que es pot menjat cru o cuit lleugerament, com ara escaldat o saltat.

Nota

  • L'escap d'all es talla a la primavera, quan encara no s'ha desenvolupat la flor.