Back to top
Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de la Neoloteca, el diccionari en línia de termes normalitzats pel Consell Supervisor:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Neoloteca [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 1999-2024.
<http://www.termcat.cat/neoloteca/>
A la Neoloteca trobareu informació més detallada dels termes, que inclou:

- Els criteris que s'han tingut en compte per a l'aprovació de la forma catalana proposada (des del 2011).
- El motiu de normalització dels termes i el tipus de formació lèxica de la denominació aprovada (des del 2018).

  • ca  ossobuco, n m
  • es  osobuco
  • es  osso buco
  • es  ossobuco
  • fr  osso buco
  • fr  osso-buco
  • it  osso buco
  • it  ossobuco
  • en  osso bucco
  • en  osso buco
  • en  ossobuco
  • de  Osso-buco
  • de  Ossobuco

<Gastronomia>

Definición
Guisat de garró de vedella, típic de la cuina milanesa, tallat a rodanxes amb el moll de l'os inclòs, que es prepara generalment amb una salsa a base de vi blanc i se serveix sovint acompanyat d'arròs amb tomàquet.