Back to top
albergínies farcides de carn gratinades amb beixamel albergínies farcides de carn gratinades amb beixamel

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  albergínies farcides de carn gratinades amb beixamel
  • es  berenjenas rellenas de carne gratinadas con besamel
  • fr  aubergines farcies à la viande et gratinées à la béchamel
  • it  melanzane farcite con carne e gratinate con béchamel
  • en  aubergines stuffed with meat and topped with bechamel au gratin
  • de  mit Bechamel gratinierte Auberginen mit Fleischfüllung

<Plats a la carta. Verdures, hortalisses i llegums>