Back to top
amanida de múrgoles amb botifarra de perol amanida de múrgoles amb botifarra de perol

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de múrgoles amb botifarra de perol
  • es  ensalada de colmenillas con butifarra de perol
  • fr  salade de morilles et botifarra de perol (saucisse catalane)
  • it  insalata di funghi con botifarra de perol (salsiccia catalana)
  • en  morel salad with botifarra de perol (Catalan sausage)
  • de  Salat mit Morcheln und Botifarra de perol (katalanische Wurst)

<Plats a la carta. Entrants i amanides>