Back to top
canelons de confit d'ànec amb beixamel de carbassa canelons de confit d'ànec amb beixamel de carbassa

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  canelons de confit d'ànec amb beixamel de carbassa
  • es  canelones de confit de pato con besamel de calabaza
  • fr  cannellonis au confit de canard, et leur béchamel à la citrouille
  • it  cannelloni di confit d'anatra con béchamel di zucca
  • en  duck confit cannelloni with pumpkin bechamel
  • de  Cannelloni mit eingemachtem Entenfleisch mit Kürbisbechamel

<Plats a la carta. Entrants i amanides>