Back to top
bonítol en escabetx amb pebrots del piquillo confitats bonítol en escabetx amb pebrots del piquillo confitats

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bonítol en escabetx amb pebrots del piquillo confitats
  • es  bonito en escabeche con pimientos del piquillo confitados
  • fr  bonite en escabèche et poivrons del piquillo confits (petits poivrons rouges légèrement piquants)
  • it  palamita marinata con peperoni del piquillo confit (peperoni rossi e piccanti)
  • en  pickled bonito with pickled piquillo peppers (small, red, hot peppers)
  • de  marinierter Bonito mit eingelegten Piquillo-Paprikaschoten (rote, scharfe Paprikaschoten)

<Plats a la carta. Entrants i amanides>