Back to top
canelons de bolets amb beixamel de tòfona canelons de bolets amb beixamel de tòfona

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  canelons de bolets amb beixamel de tòfona
  • es  canelones de setas con besamel de trufa
  • fr  cannellonis de champignons à la sauce béchamel de truffe
  • it  cannelloni di funghi con besciamella al tartufo
  • en  mushroom cannelloni with truffle béchamel sauce
  • de  Pilzcannelloni mit Trüffelsauce

<Plats a la carta. Pasta>