Cercaterm
Buscador del conjunto de fichas terminológicas que TERMCAT pone a disposición pública.
Si necesitan más información, pueden dirigirse al Servicio de Consultas (es necesario registrarse previamente).
Resultados para la búsqueda "untar" dentro de todas las áreas temáticas
<Gastronomia > Plats a la carta>
La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca amanida de tonyina marinada amb soia i formatge fresc d'untar
- es ensalada de atún marinado con soja y queso fresco de untar
- fr salade de thon mariné à la soja et de fromage frais à la crème
- it insalata di tonno marinato con soia e vellutata di formaggio fresco
- en soya marinated tuna with cream cheese salad
- de Salat mit in Soja mariniertem Thunfisch und frischem Streichkäse
<Plats a la carta. Entrants i amanides>
<Indústria > Indústria alimentària>
La informació d'aquesta fitxa és el resultat d'una recerca duta a terme pel Servei de Consultes del TERMCAT arran d'una consulta feta pels usuaris.
- ca crema per untar, n f
- ca pasta per untar, n f
- es crema para untar, n f
- es pasta para untar, n f
- fr pâte à tartiner, n f
- fr tartinade, n f
- en spread, n
<Indústria > Indústria alimentària>
Definición
<Alimentació. Gastronomia > Productes lactis > Formatges>
La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de formatges [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2021-2023. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/305>
- ca ganivet per a untar, n m
- es cuchillo para untar, n m
- es cuchillo untador, n m
- fr couteau à beurre, n m
- fr couteau à tartiner, n m
- fr tartineur, n m
- en cheese spreader, n
- en spatula knife, n
- en spreader, n
<Formatges > Estris per al consum de formatge>
Definición
<Gastronomia > Plats a la carta>
La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca torrada amb formatge fresc d'untar, pinya tropical a la planxa i encenalls de pernil
- es tostada con queso fresco de untar, piña a la plancha y virutas de jamón
- fr toast au fromage frais à la crème, à l'ananas grilée et aux copeaux de jambon
- it fetta di pane tostata con formaggio fresco da spalmare, ananas alla piastra e scaglie di prosciutto
- en cream cheese, grilled pineapple and cured ham shavings on toast
- de geröstetes Brot mit Streichkäse, gegrillter Ananas und Schinkenstreifen
<Plats a la carta. Pa amb tomàquet, entrepans i sandvitxos>
<Gastronomia > Plats a la carta>
La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca torrades amb formatge fresc d'untar i salmó
- es tostadas con queso fresco de untar y salmón
- fr toasts au fromage frais à la crème et au saumon
- it fette di pane tostate con formaggio fresco e salmone
- en toasts with cream cheese and salmon
- de geröstete Brote mit frischem Streichkäse und Lachs
<Plats a la carta. Pa amb tomàquet, entrepans i sandvitxos>