Back to top

Biblioteca en Línia

Referéncies bibliografiques des diccionaris, vocabularis, lexics e materiaus de divulgacion que contien terminologia en catalan.

Esports

A rodar: Lèxic de ciclisme: Pedalem en català! [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CNL DEL VALLÈS ORIENTAL; AJUNTAMENT DE CALDES DE MONTBUI; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. A rodar: Lèxic de ciclisme: Pedalem en català! [material gràfic] . Caldes de Montbui: Consorci per a la Normalització Lingüística: Ajuntament de Caldes de Montbui, 2020. 1 tríptic.

<Esports - Ciclisme>
55
català
Atletisme [material gràfic]
Atletisme [material gràfic] . [Palma]: Govern de les Illes Balears. Conselleria de Cultura, Participació i Esports, DL 2018.

<Esports - Atletisme>
68
català, castellà, anglès
Atletisme [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE SANT BOI DE LLOBREGAT. Atletisme [material gràfic] . [Barcelona]: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat: Generalitat de Catalunya. Direcció General de Política Lingüística, [1989]. 1 cartell.

<Esports - Atletisme>
36
català
Bàsquet [material gràfic]
Bàsquet [material gràfic] . [Palma]: Govern de les Illes Balears. Conselleria de Cultura, Participació i Esports, DL 2018. 1 tríptic.

<Esports - Basquetbol>
77
català, castellà, anglès
[Calendari 1992]
CATALUNYA. GENERALITAT. INSTITUT CATALÀ DE SERVEIS A LA JOVENTUT. [Calendari 1992] . [Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Institut Català de Serveis a la Joventut, [1991].

<Esports - Esports>, <Lleure. Jocs - Jocs>
26
català
Calendari de termes esportius 1995
UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS. SERVEI LINGÜÍSTIC. GABINET DE TERMINOLOGIA. Calendari de termes esportius 1995 . [Palma de Mallorca]: Conselleria de Cultura, Educació i Esports: Universitat de les Illes Balears, 1995.

<Esports - Esports>
255
català
Ciclisme [material gràfic]
Ciclisme [material gràfic] . [Palma]: Govern de les Illes Balears. Conselleria de Cultura, Participació i Esports, DL 2018.

<Esports - Ciclisme>
83
català, castellà, anglès
Cinc contra cinc: Lèxic de futbol sala: Juguem-hi en català! [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CNL DEL VALLÈS ORIENTAL. Cinc contra cinc: Lèxic de futbol sala: Juguem-hi en català! [material gràfic] . Caldes de Montbui: Consorci per a la Normalització Lingüística: Ajuntament de Caldes de Montbui, [2014]. 1 quadríptic.

<Esports - Futbol sala>
23
català
De cap a l'aigua: Lèxic de natació: Nedem en català! [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CNL DEL VALLÈS ORIENTAL; AJUNTAMENT DE CALDES DE MONTBUI; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. De cap a l'aigua: Lèxic de natació: Nedem en català! [material gràfic] . Caldes de Montbui: Consorci per a la Normalització Lingüística: Ajuntament de Caldes de Montbui, 2016. 1 quadríptic.

<Esports - Natació>
37
català
Diccionari bàsic de trot català-castellà
Diccionari bàsic de trot català-castellà . [Palma]: Consorci per al Foment de la Llengua Catalana i la Projecció Exterior de la Cultura de les Illes Balears, 2006. 50 p.
ISBN 84-96430-94-4

<Esports - Hípica>
219
català, castellà