Back to top

Biblioteca en Línia

Referéncies bibliografiques des diccionaris, vocabularis, lexics e materiaus de divulgacion que contien terminologia en catalan.

De cap a l'aigua: Lèxic de natació: Nedem en català! [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CNL DEL VALLÈS ORIENTAL; AJUNTAMENT DE CALDES DE MONTBUI; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. De cap a l'aigua: Lèxic de natació: Nedem en català! [material gràfic] . Caldes de Montbui: Consorci per a la Normalització Lingüística: Ajuntament de Caldes de Montbui, 2016. 1 quadríptic.

<Esports - Natació>
37
català
De fang, rajoles i teules: Vocabulari etnogràfic de l'ofici de rajoler
MUNTANYA i MARTÍ, Maria Teresa. De fang, rajoles i teules: Vocabulari etnogràfic de l'ofici de rajoler . Tarragona: Arola, 2011. 128 p.
ISBN 978-84-92839-76-6

<Treball - Oficis>
aprox. 160
català
De ginecologia i d'obstetrícia, n'hauríem de parlar
CASASSAS, Oriol; RAMIS i CORIS, Joaquim. De ginecologia i d'obstetrícia, n'hauríem de parlar . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Sanitat i Seguretat Social, 2002. 77 p.
ISBN 84-393-5984-5

<Ciències de la salut - Ginecologia. Obstetrícia>
aprox. 250
català, castellà, anglès
Debat de política general [en línia]
PARLAMENT DE CATALUNYA; CATALUNYA. DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Debat de política general [en línia] . Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2021. 1 material gràfic.

<Dret - Dret parlamentari>, <Política - Política>
català
Declaració Universal dels Drets Humans [en línia]
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Declaració Universal dels Drets Humans [en línia] . Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2017. 1 infografia.

<Dret - Dret internacional públic>
català
Del cromosoma al gen: Les anomalies cromosomàtiques i les malalties metabòliques hereditàries: Dos models paradigmàtics de malaltia genètica
INSTITUT DE BIOQUÍMICA CLÍNICA. Del cromosoma al gen: Les anomalies cromosomàtiques i les malalties metabòliques hereditàries: Dos models paradigmàtics de malaltia genètica . Barcelona: Diputació de Barcelona, 1995. 543 p.
ISBN 84-7794-394-X

<Ciències de la vida - Genètica>
català
Del porc, fins la cua és bona: Lèxic del porc i l'embotit
Del porc, fins la cua és bona: Lèxic del porc i l'embotit . La Garriga: Ajuntament de la Garriga: Consorci per a la Normalització Lingüística. CNL del Vallès Oriental, [2014].

<Alimentació. Gastronomia - Carn i derivats>
45
català
Dependent/a de comerç: Català-castellà = Dependiente/ta de comercio: Castellà-català
Dependent/a de comerç: Català-castellà = Dependiente/ta de comercio: Castellà-català . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, 2003. [8], [5] p.
ISBN 84-393-6086-X

<Economia. Empresa - Comerç>
aprox. 350
català, castellà
Des del vapor de la O: La parla figurativa de la indústria tèxtil de la llana a la fàbrica, al carrer i a casa
BIGORRA LLOBET, Pere. Des del vapor de la O: La parla figurativa de la indústria tèxtil de la llana a la fàbrica, al carrer i a casa . Sabadell: Agrupacions professionals Narcís Giralt, 1974. 404 p.
ISBN 84-400-0931-3

<Indústries - Indústria tèxtil>
aprox. 2.400
català
Descobreix l'aeroport: Tota la terminologia que et trobes quan viatges en avió [material gràfic]
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Descobreix l'aeroport: Tota la terminologia que et trobes quan viatges en avió [material gràfic] . [Barcelona]: TERMCAT, Centre de Terminologia, [2010]. 1 cartell.

<Transports - Transport aeri>
84
català, castellà, francès, anglès