Back to top

Biblioteca en Línia

Referéncies bibliografiques des diccionaris, vocabularis, lexics e materiaus de divulgacion que contien terminologia en catalan.

Eines de paleta = Herramientas de albañil = Outils de maçon = Bricklaier's tools [material gràfic]
INSTITUT DE TECNOLOGIA DE LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA; INSTITUT GAUDÍ DE LA CONSTRUCCIÓ. Eines de paleta = Herramientas de albañil = Outils de maçon = Bricklaier's tools [material gràfic] . [Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, [199-?]. 1 cartell.

<Construcció - Eines>
60
català, castellà, francès, anglès
Eines i estris de la vida rural [material gràfic]
Eines i estris de la vida rural [material gràfic] . Mollet del Vallès: Ajuntament de Mollet del Vallès, DL 2013. 1 tríptic.

<Agricultura - Equip agrícola>
49
català
Eines per al treball de la fusta: Ribots de fusta: Nomenclatura i especificacions tècniques. UNE 16572:2005
ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE NORMALIZACIÓN Y CERTIFICACIÓN, AENOR. Eines per al treball de la fusta: Ribots de fusta: Nomenclatura i especificacions tècniques. UNE 16572:2005 . Madrid: AENOR, cop. 2008. 10 p.

<Indústries - Indústria de la fusta: Eines. Màquines>
català
Eines per al treball de la fusta: Ribots metàl·lics: Nomenclatura i especificacions tècniques. UNE 16573:2005
ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE NORMALIZACIÓN Y CERTIFICACIÓN, AENOR. Eines per al treball de la fusta: Ribots metàl·lics: Nomenclatura i especificacions tècniques. UNE 16573:2005 . Madrid: AENOR, cop. 2008. 9 p.

<Indústries - Indústria de la fusta: Eines. Màquines>
català
El balneari: Terminologia bàsica [material gràfic]
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. El balneari: Terminologia bàsica [material gràfic] . Caldes de Montbui: Ajuntament de Caldes de Montbui: Consorci per a la Normalització Lingüística, 2000. 1 tríptic.

<Ciències de la salut - Teràpies complementàries>
22
català
El bàsquet
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA CA N'AMETLLER; MOLINS DE REI. AJUNTAMENT. REGIDORIA D'ESPORTS [ed.]. El bàsquet . Molins de Rei: Centre de Normalització Lingüística Ca N'Ametller, DL 1990. 7 p.

<Esports - Basquetbol>
51
català
El calçat [material gràfic]
EL VENDRELL. AJUNTAMENT. El calçat [material gràfic] . [Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, DL 1992. 1 cartell.

<Indumentària. Confecció - Indústria de la pell: Calçat>
15
català
El camió [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. El camió [material gràfic] . [Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Direcció General de Política Lingüística, DL 1991. 1 cartell.

<Transports - Transport per carretera: Vehicles>
68
català
El castell: Terminologia bàsica = El castillo: Terminología básica = The castle: Basic terminology = Le château: Terminologie basique [material gràfic]
El castell: Terminologia bàsica = El castillo: Terminología básica = The castle: Basic terminology = Le château: Terminologie basique [material gràfic] . [S.l.]: Consorci per a la Normalització Lingüística, [2003]. 1 tríptic.

<Construcció - Edificis. Espais de construcció>
35
català, castellà, francès, anglès
El castell: Terminologia bàsica [material gràfic]
El castell: Terminologia bàsica [material gràfic] . [S.l.]: Consorci per a la Normalització Lingüística, [2003]. 1 cartell.

<Construcció - Edificis. Espais de construcció>
35
català, castellà, francès, anglès