bleda xinesa
bleda xinesa

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Glossari de sabors del món [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2015-2019. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/201/>
- ca bleda xinesa, n f
- es bok choy
- es col china
- es pak choi
- fr bok choy
- fr chou chinois
- fr pak-choï
- it bok choi
- it cavolo cinese
- it cavolo sedano
- it pak-choi
- pt couve chinesa
- pt pakchoi
- en bok choi
- en bok choy
- en celery cabbage
- en celery mustard
- en Chinese cabbage
- en Chinese mustard
- en pak choi
- nc Brassica campestris var. chinensis
- nc Brassica rapa var. chinensis
<Alimentació > Verdures. Llegums>
Definició
Hortalissa de la família de les crucíferes, originària de l'Àsia, de fulles oblongues de color verd fosc, disposades lliurement en forma de copa oberta, amb el pecíol blanc i molt desenvolupat, la qual és especialment utilitzada en la cuina xinesa.