Back to top
Font de la imatge

Atenció! La informació d'aquesta fitxa pot requerir una revisió.

Si teniu dubtes sobre un punt concret, adreceu-vos al Servei d'atenció personalitzada.

  • ca  aleatorització, n f
  • ca  interesterificació a l'atzar, n f
  • ca  interesterificació aleatòria, n f
  • es  interesterificación
  • es  interesterificación al azar
  • es  randomización
  • fr  interestérification au hasard
  • fr  randomisation
  • en  interesterification
  • en  randomization

<Indústria > Indústria alimentària>

Definició
Interesterificació a temperatures més altes que el punt de fusió del greix amb l'objectiu de millorar les característiques físiques o tecnològiques dels aliments.

Nota

  • La interesterificació, per defecte, és a l'atzar. És per aquest motiu que de vegades els termes interesterificació i aleatorització s'utilitzen indistintament. Les lleis que governen aquest procés són les de probabilitat estadística. El procés s'acaba quan el sistema assoleix el punt d'equilibri.
  • El terme interesterificació a l'atzar es contraposa al terme interesterificació dirigida.