Back to top
gestió del talent gestió del talent

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de la norma UNE-ISO 30400:2018 Gestió de recursos humans. Vocabulari i de la norma internacional ISO corresponent (ISO 30400:2016).

Aquesta norma ha estat elaborada pel comitè tècnic CTN 314 Gestió dels Recursos Humans, la Secretaria del qual és a càrrec d'UNE. El TERMCAT n'ha fet la versió catalana en compliment de l'acord subscrit amb l'Associació Espanyola de Normalització (UNE) per a la traducció al català de les normes UNE, amb l'assessorament d'especialistes de l'àmbit de la gestió de les persones a les organitzacions.

La negreta de determinats termes en l'interior de definicions i notes indica que la consulta d'aquests termes en la seva fitxa pròpia permet completar o ampliar el significat de la definició o la nota en què apareixen.

  • ca  gestió del talent, n f
  • es  gestión del talento, n f
  • fr  management des talents, n m
  • en  talent management, n

<Recursos humans>

Definició
Implementació d'estratègies integrades per a augmentar la productivitat en el centre de treball elaborant procediments millorats per a l'atracció, el desenvolupament, el manteniment i l'aprofitament de les persones que presentin habilitats i aptituds especials per a satisfer les necessitats actuals i futures de l'organització.