Back to top
borsa de talents potencials borsa de talents potencials

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de la norma UNE-ISO 30400:2018 Gestió de recursos humans. Vocabulari i de la norma internacional ISO corresponent (ISO 30400:2016).

Aquesta norma ha estat elaborada pel comitè tècnic CTN 314 Gestió dels Recursos Humans, la Secretaria del qual és a càrrec d'UNE. El TERMCAT n'ha fet la versió catalana en compliment de l'acord subscrit amb l'Associació Espanyola de Normalització (UNE) per a la traducció al català de les normes UNE, amb l'assessorament d'especialistes de l'àmbit de la gestió de les persones a les organitzacions.

La negreta de determinats termes en l'interior de definicions i notes indica que la consulta d'aquests termes en la seva fitxa pròpia permet completar o ampliar el significat de la definició o la nota en què apareixen.

  • ca  borsa de talents potencials, n f
  • es  bolsa de potenciales talentos, n f
  • fr  vivier de talents potentiels, n m
  • en  potential talent pool, n

<Recursos humans>

Definició
Conjunt de persones que tenen o poden adquirir els coneixements, les capacitats, les habilitats o altres característiques per a acomplir una funció específica dins de l'organització, tant si s'han presentat anteriorment per a ocupar un lloc de treball a l'organització com si no.

Nota

  • Els membres de la borsa de talents potencials poden passar a la borsa de talents si adquireixen els coneixements, les capacitats, les habilitats o altres característiques que de moment els manquen.