Back to top
amanida d'escamarlans amb emulsió de patata del bufet amanida d'escamarlans amb emulsió de patata del bufet

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'escamarlans amb emulsió de patata del bufet
  • es  ensalada de cigalas con emulsión de patata del bufet
  • fr  salade aux langoustines et son émulsion de pommes de terre
  • it  insalata di scampi con emulsione di patate
  • en  Norway lobster salad with a truffled potato emulsion
  • de  Kaisergranatsalat mit Kartoffelemulsion

<Plats a la carta. Entrants i amanides>