Back to top
capipota amb samfaina (guisat de carn típic de la cuina catalana) capipota amb samfaina (guisat de carn típic de la cuina catalana)

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  capipota amb samfaina (guisat de carn típic de la cuina catalana)
  • es  capipota con pisto (guiso de carne típico de la cocina catalana)
  • fr  capipota (ragoût de viande typique catalan) à la ratatouille
  • it  capipota con samfaina (stufato di carne tipico della cucina catalana)
  • en  capipota with samfaina (typical Catalan meat stew)
  • de  Capipota mit Samfaina (typisch katalanischer Fleischeintopf mit Ratatouille)

<Plats a la carta. Carn>