Back to top
botifarra artesana de vedella farcida de ceba confitada i pinyons botifarra artesana de vedella farcida de ceba confitada i pinyons

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  botifarra artesana de vedella farcida de ceba confitada i pinyons
  • es  butifarra artesana de ternera rellena de cebolla confitada y piñones
  • fr  botifarra artisanale de veau farcie d'oignon confit et de pignons (saucisse catalane)
  • it  botifarra artigianale di vitello farcita di cipolla confit e pinoli (salsiccia catalana)
  • en  handmade veal botifarra stuffed with confit onion and pine nuts (Catalan sausage)
  • de  hausgemachte Botifarra vom Kalb gefüllt mit karamellisierten Zwiebeln und Pinienkernen (katalanische Wurst)

<Plats a la carta. Embotits, carns fredes i patés>