Back to top
catxels al vapor amb vi blanc, all i safrà catxels al vapor amb vi blanc, all i safrà

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  catxels al vapor amb vi blanc, all i safrà
  • es  berberechos al vapor con vino blanco, ajo y azafrán
  • fr  coques à la vapeur au vin blanc, à l'ail et au safran
  • it  cuori di mare al vapore con vino bianco, aglio e zafferano
  • en  steamed cockles with white wine, garlic and saffron
  • de  gedünstete Herzmuscheln mit Weißwein, Knoblauch und Safran

<Plats a la carta. Peix i marisc>