Tractament dels productes > Preparació
- ca faisandé, adj
- es faisandé
- es manido
- fr faisandé
- en gamy
Tractament dels productes > Preparació
Definició
Tractament dels productes > Preparació
- ca farciment, n m
- es relleno
- fr farce
- en stuffing
Tractament dels productes > Preparació
Definició
Tractament dels productes > Preparació
- ca farcir, v tr
- es rellenar
- fr farcir
- en stuff, to
Tractament dels productes > Preparació
Definició
Cocció > Guisats
- ca fer suar, v tr
- es hacer sudar
- fr faire suer
- en sweat, to
Cocció > Guisats
Definició
Alteració dels productes
- ca fermentar, v intr
- es fermentar
- fr fermenter
- en ferment, to
Alteració dels productes
Definició
Tractament dels productes > Trossejament
- ca filet, n m
- es filete
- fr filet
- en filet
- en fillet
Tractament dels productes > Trossejament
Definició
Tractament dels productes > Trossejament
- ca filet, n m
- es filete
- es solomillo
- fr filet
- en filet
- en fillet
- en fillet steak
- en tenderloin
Tractament dels productes > Trossejament
Definició
Tractament dels productes > Additaments i assaonaments
- ca fines herbes, n f pl
- es finas hierbas
- fr fines herbes
- en aromatic herbs
- en fine herbs
Tractament dels productes > Additaments i assaonaments
Definició
Nota
- Generalment són el julivert, el cerfull, l'estragó i l'api. La proporció de cadascuna es calcula tenint en compte el seu poder aromàtic i el menjar al qual van destinades.
Cocció > Intervenció durant la cocció
- ca flamejar, v tr
- es flamear
- fr flamber
- en fambée, to
- en flambé, to
Cocció > Intervenció durant la cocció
Definició
Alteració dels productes
- ca florir-se, v intr pron
- es florecerse
- fr moisir
- en go mouldy, to
Alteració dels productes